Catering okolicznościowy

Przyjęcia dla potrzebujących

Fundacja Caritas Katowice od lat angażuje się w działania na rzecz potrzebujących, niezależnie od okoliczności i sytuacji życiowej. Nasza misją jest wspieranie tych, którzy potrzebują pomocy, a jednym ze sposobów, który pomaga nam w pozyskaniu środków na realizacje zadań statutowych jest organizowanie niezapomnianych przyjęć i cateringów okolicznościowych.

Jeśli planujesz organizację przyjęcia okolicznościowego, niezależnie od tego, czy to urodziny, chrzciny, komunia, stypa czy jubileusz, chętnie Ci pomożemy. Organizujemy zarówno przyjęcia okolicznościowe na terenie naszego baru jak i catering dostarczany do domu klienta.

Nasz zespół zadba o każdy szczegół, począwszy od koncepcji i planowania, aż po dekoracje i rozrywkę. Naszym celem jest stworzenie wyjątkowej atmosfery, która zostanie zapamiętana na długo.

Skontaktuj Się z Nami

Jeśli jesteś zainteresowany organizacją przyjęcia okolicznościowego lub cateringiem, zachęcamy do kontaktu z nami. Fundacja Caritas Katowice – razem możemy więcej!